Rotomec

Asortiman peći ROTOMEC su spalionice s prekidnim radom te s vodoravnom rotacijskom primarnom komorom. Namijenjene su toplinskom uništavanju nekoliko vrsta otpadnih materijala, prvenstveno organskog podrijetla.

Glavna prednost rotacijske komore za sagorijevanje (u usporedbi sa statičkom komorom) je u tome što omogućuje obradu tvari čak i s visokim udjelom vlage ili uključujući komponente niske kalorijske vrijednosti, ubrzavajući, rotacijom, isparavanje vlage i postupke spaljivanja otpada.
Mogu riješiti mnoge standardne probleme spaljivanja otpada s visokim udjelom vlage: poput organskog otpada iz klaonica, od prerade ribe, voća i povrća i / ili tijela životinja.

Description

Glavne prednosti ove serije spalionica su:

  • Emisije plina općenito u skladu s propisima EEZ-a
  • Niski troškovi rada
  • Brza i jednostavna instalacija i pokretanje
  • Smanjeno održavanje i jednostavno kontroliranje

U svojoj osnovnoj verziji, postrojenje se obično isporučuje montažno u dijelovima koji zahtijevaju vrlo jednostavnu montažu i ugradnju, poput postavljanja dogorijevača iza primarne komore za sagorijevanje, montaže dimnjaka, te priključkaka za snagu i gorivo.
Kad god je to potrebno, postrojenje se može upotpuniti ugradnjom suhih ili vlažnih prigušnih uređaja, uređaja za obnovu energije i instrumenata za upravljanje.

Tehničke karakteristike

rotomec - tehničke karakteristike